Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin trafiği olumsuz etkileyeceği ve vatandaş mağduriyetine yol açabileceği gerekçesiyle kararın alındığı belirtildi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “23 Nisan günü Ankara’da mitingimiz gerçekleşecek. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Birinci Meclis önünde halka hitap edecek. Sonrasında vatandaşlarla birlikte Anıtkabir’e yürüyeceğiz” dedi.

Türkiye'de Radyo Yayıncılığı 98 Yaşında
Türkiye'de Radyo Yayıncılığı 98 Yaşında
İçeriği Görüntüle

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Milli egemenlik için yapılacak bu yürüyüşü cezaevinden izleyeceğim. Yine yanınızda olacağım, sizlerle yürüyeceğim. Millet büyüktür” ifadelerine yer verdi.

Editör: Ece Güneş